Tip! Hoe kies ik welke website?


Wat wil je zelf doen?

Erg belangrijk is om na te denken wat je zelf wilt doen aan de website. Wat wil je zelf kunnen aanpassen? Wil je zelf het onderhoud gaan uitvoeren? Wil je zelf emailadressen aan kunnen maken? Maak hier duidelijke afspraken over met je webbouwer zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een professionele website met WordPress

Een website maken is niet moeilijk. Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die een website in elkaar kan zetten. Maar een goede website… dat is een ander verhaal.
Een website is meer dan een visitekaartje. Een professionele website moet naast op een pc of laptop ook goed getoond worden op smartphones en tablets. En een website moet natuurlijk goed gevonden worden door Google. Een moderne professionele website is een online marketing tool die 7×24 uur nieuwe klanten voor je werft.
Wij bouwen professionele websites voor ondernemers en particilieren met behulp van WordPress. Naast de bouw ontzorgen wij onze klanten helemaal door een totaal pakket voor de techniek en de marketing te leveren. Bij ons kun je altijd terecht voor deskundig advies!

WordPress, het beste beheersysteem op de markt

Wij maken onze websites met behulp van het beheersysteem WordPress. WordPress is het beste systeem dat er op dit moment te verkrijgen is. Websites gebouwd met WordPress scoren beter in Google en zijn volgens de laatst techniek gebouwd.

Vormgeving naar wens

Het uiterlijk van de website kan geheel naar wens aangepast worden. Onze webdesigners ontwerpen een website die bezoekers vriendelijk is en altijd goed getoond wordt op elk apparaat (smartphone, tablet, pc of laptop) waar de website op bekeken wordt. Zo kunnen potentiële klanten de website altijd goed bekijken en loop je geen klanten mis.

Wees duidelijk in wat je wilt

Wees duidelijk naar je webbouwer toe. Hoe duidelijk jij bent in wat je wilt, hoe beter de webbouwer de website kan maken. Een webbouwer doet eigenlijk niks anders dan jouw ideeën naar een technische oplossing vertalen. En natuurlijk heeft hij of zij een adviserende rol maar zelf heb je hier ook je aandeel in. Verdiep je van te voren in de mogelijkheden, de look and feel en de kleuren. Des te groter is de kans dat het project succesvol wordt.

Bepaal je budget van te voren

Veel klanten vinden dit een moeilijk punt en willen van te voren niet aangeven hoeveel ze eigenlijk te besteden hebben. Maar denk eens aan het kopen van een huis of een auto. Bij deze aankopen bepaal je ook eerst van te voren je budget. Een huis van 2 ton ziet er heel anders uit dan een huis van 5 ton. Bij websites is het niet anders. Door van te voren aan te geven wat je uit wilt geven, kan een webbouwer bepalen wat er voor dat bedrag gemaakt kan worden.

Meer weten over een website laten maken?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een website te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag meer over het bouwen van een nieuwe website.